LEVERING

De bezorgkosten zijn GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Voor bezorging in België rekenen we 50 euro extra bezorgkosten

24-uurs service:
Bij levering in België is 24-uurs service helaas niet mogelijk. Neem contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor levering in België te bespreken.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de wagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen (zoals bv koolstoffilters, greeplijsten, onderbouw afzuigkappen, kranen, zeeppompjes, spoelbakken etc) versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken. Uiteraard kunt u ook bij aflevering betalen, kies dan voor betalen per contant of per pin bij aflevering (in het bestelproces) of neem contact op met 0315-700210. Onze bankgegevens vind u hieronder en worden nogmaals in de orderbevestiging genoemd.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden dan extra 30 euro aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling graag altijd met uw factuurnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.


Factuur
Bij levering krijgt u de factuur.